Hoppa till sidinnehåll

Känner du inte igen dig? Det är precis som det ska vara. Vi har nämligen lanserat en ny webbplats

Publicerad: 2024-02-26

Nu är vår nya webbplats klar. De tankar och förslag vi fått har vi tagit med i arbetet med den nya webbplatsen, där navigering varit en viktig del. En annan önskan har varit tydlig information samt gruppering av innehållet så att det ska vara enkelt att hitta

Här kan du läsa mer om vad vi har fokuserat på när vi utvecklat webbplatsen. Nu hoppas vi att du som besöker sidan vill var med och utveckla den genom att berätta för oss vad du tycker. Längst ner hittar du länken till ett kontaktformulär som du kan fylla i och skicka in.

Det ska vara lätt att hitta rätt

Informationen på vår nya webbplats är byggd på ett sätt som ska göra det lättare att hitta rätt information. Skulle du, trots vår strävan att skapa tydlig information och olika menystrukturer, inte hitta det du letar efter, kan du enkelt använda sökrutan eller menyn högst upp på sidan, det finns även en extra meny som samlat visar allt som finns under den ingången du valt.

Form- och färgval

Utöver tydliga menyer och fokus på informationsinnehållet så har vi valt att använda lugna färger tillsammans med bilder som visualiserar innehållet på sidan. Webbplatsen fungerar lika bra på alla enheter och webbläsare.

Vi fortsätter arbetet med att utveckla webbplatsen

Utvecklingen av webbplatsen är ett ständigt pågående arbete och en del sidor är under uppbyggnad. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss.

Dina åsikter är värdefulla för oss

Vill du vara med och utveckla vår nya webbplats? Berätta då för oss om du hittade den information du sökte efter, vad som är bra och vad du önskar att vi förbättrar genom att fylla i kontaktformuläret.

Fyll i dina synpunkter och förbättringsförslag i vårt kontaktformulär