Hoppa till sidinnehåll

1177 – dygnet runt

Rådgivning och samlad information om all sjukvård i. Regionen. Här kan du även enkelt boka tider och läsa dina journaler.

I Norrtälje kommun ansvarar Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) för samt beställer all sjukvård och omsorg. Som invånare i kommunen har du också tillgång till övrig vård som erbjuds i länet, oavsett ålder. Via 1177 finns olika funktioner, nedan beskriver vi kort funktionen för 1177.se samt information om telefonnumret 1177 och sjukvårdsrådgivningen. Längst ner hittar du direktlänken till 1177.se.

Om 1177.se

På 1177.se kan du hitta vårdmottagningar och använda e-tjänster för att kontakta vården. Du kan även läsa dina journaler, få information om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter. Informationen är kvalitetssäkrad och användarvänlig samt inkluderar tjänster som underlättar både din och dina närståendes kontakt med vården.

1177.se anpassas automatiskt beroende på din bostadsort och ger dig nyheter, information och länkar till aktuella e-tjänster i din region. Du kan också välja en annan region och ta del av utbudet där.

När du ringer 1177

1177 är också ett telefonnummer för sjukvårdsrådgivning som du kan ringa dygnet runt. Du får prata med en sjuksköterska som hjälper dig att bedöma dina symptom och ger dig råd.

Besök 1177.se för mer information 

Senast ändrad: 2024-02-23