Hoppa till sidinnehåll

Hon är ny förbundsdirektör för Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Publicerad: 2024-02-02

Den 1 februari tillträdde Ann-Sophie Holgersson som ny förbundsdirektör för Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON).

– Jag har sett väldigt mycket fram emot den här dagen och det känns riktigt bra att äntligen vara på plats. Dessutom är det fantastiskt att få ett så varmt välkomnande av alla medarbetare och chefer, säger Ann-Sophie.

Ann-Sophie kommer senast från rollen som förvaltningschef i Vaxholms stad och har lång erfarenhet som ledare inom både sjukvårds- och omsorgssektorn, bland annat inom Tiohundra AB.

Hon kommer inledningsvis att ha en dialog med Ulrika Lindberg, som var tillförordnad förbundsdirektör från våren 2023 fram till nu, för att få en första lägesbild. Därefter väntar interna möten med övriga chefer i ledningsgruppen, andra funktioner och samarbetspartners för att få en bild från så många perspektiv som möjligt.

– Ett annan prioritet är att träffa dels politiken i presidiet för att få en fördjupad förståelse av den politiska viljan i uppdraget dels med förbundsmedlemmarna Region Stockholm och Norrtälje kommun för att se hur vi ytterligare kan stärka vår samverkan, säger Ann-Sophie.

Ann-Sophie Holgersson tar över efter Ulrika Lindberg, som har varit tillförordnad förbundsdirektör sedan maj 2023. Ulrika återgår nu till sin ordinarie roll som ekonomichef på KSON.